tirsdag 3. november 2009

Andre uke i gang alt!

Mandag var vi igjen tilbake på skolebenken. Eller skolebenken er nok å ta litt hardt i. Vi sitter for det meste sammen i en sofakrok og samtaler og får undervisning. Det fungerer veldig godt, og vi har fått mange flotte samtaler. Er fristelsen for stor, tar vi blant også undervisningen med ut i fin været. Så vi har det ikke så vondt nei. Undervisningen var i "The Purpose Driven Life", med Philip, en nasjonal kristen som arbeider på Tomta. Utrolig spennende fag, hvor vi virkelig får se meningen med livet. Ja vi er skapt av Gud og har fått en evighet i vente. Ikke fordi vi har fortjent på noen måte, men fordi vi har fått tro at Jesus har tatt vår straff og har stilt oss rene og rettferdige fram for Gud. Undervisningen og boken skjer på engelsk, noe jeg plutselig har fått litt sansen for, og håper jeg kan utvikle meg i, i løpet av året. Etter skolen bar det på swahilikurs, før vi i kveldingen stakk på kino. Det var kinodag, og vi fikk derfor med pølse, popkorn og brus, i prisen.

Tirsdag fortsatte vi med undervisning, og hadde våre siste timer med swahili. Et morsomt og effektivt kurs, med en fantastisk lærer, var fullført. Så får vi prøve å ta med, litt av hva vi har lært, og prøve å praktisere det. Spesielt når turen i neste uke går videre til Pokot.

3 kommentarer:

  1. hey john andré! jeg må bare ærlig innrømme at jeg har ikke har fulgt med her. og det var jo litt teit for det var kjempegøy å lese. høres jo ut som du har det fint? ^^ jeg håper hvertfall det. at det er både fint og lærerikt. kos deg mens du er der, tida går så sykt fort..!

    SvarSlett
  2. Javeeeel, hvor blir det av oppdateringene.... i dag er det 15. desember bwana... Reidun

    SvarSlett
  3. Halla Johnnyboy! Veldigt bra blogg!

    SvarSlett