tirsdag 27. oktober 2009

Good bye Norway, hello Kenya!

Etter den heller problematiske starten på turen, kom vi oss omsider av gårde. Det var en spent gjeng, som satt sammenprest, mellom en mengde bagasje, i en innleid minibuss. Nå var turen i gang. Vi hadde endelig, startet ferden mot Kenya! Fremme på flyplassen, hadde en spenstig gjeng stilt opp for å ønske oss forvell. Etter en tårefylt avskjed, en runde gjennom taxfree’n og en rask matbit, satt vi omsider på flyet. Dagens etappe var ikke av de lengste, for allerede etter en svipptur over te England, var det klart for en "timeout", på et forhåndsbestilt hotell i London. Det ble en rolig kveld, men vi tok oss tid til en tur ut på en indisk restaurant. Her fikk vi fikk servert et herlig måltid, før vi tok sikte på senga, for en kort natts søvn.


"6 o'clock" var det opp å stå. En rolig, deilig frokost på hotellet, før taxien førte oss trygt på plass. Og etter litt venting, kunne vi puste ut og sette oss godt til rette, i flyet, som skulle fraktet oss frem te Nairobi Airport. Og gjett hva... 10 timer etter, satt vi der. I Nairobi, godt plassert i Scripter Missons egne Land Rovere. Det var en merkelig følelse. Det var en lang venteperiode som nå var over. Jeg hadde lenge ventet på at dette skulle skje. Ventet på å få oppleve dette landet hvor jeg hadde mitt første år. Landet jeg hadde hørt så mange historier fra, sett så mange bilder fra, og som jeg så ofte hadde drømt om. Og nå satt vi her, i en Land Rover, på vei mot vårt "nye hjem".

I dette landet skal vi nå tilbringe våre neste 5 måneder. Hva vi har i vente vet vi ikke helt, men at disse månedene vil være med å påvirke meg som person, og vil knytte oss sterkt sammen som gruppe, kan man nok si med sikkerhet. Vi ber om at Gud må få lede oss etter Hans plan og la oss få gå i Hans ferdiglagte gjerninger. Jeg skal i disse fem månedene, her på bloggen, prøve å få formidlet litt av de opplevelsene og inntrykkene vi får ta del i. Og dele litt av de tankene som rører seg, i møtet med en ny og fremmed kultur!

3 kommentarer:

  1. Så kjekt å se bilder fra skoletomta. Gleder meg til å følge med på bloggen. Guds velsignelse over tjenesten. Hils kjente: Rune m fam og Marianne H. Reidun

    SvarSlett
  2. Så godt å høre at du er kommet trygt fram:-) Det må være veldig spesielt å være der. Håper dere får gode dager på NCS. Hils masse fra meg også til Rune m fam, Charity, Thomas og de andre jeg kjenner! Spesielt Linah og Ruth hvis de jobber der og du snakker med dem. Spør Rune hvem de er. Klem, søs

    SvarSlett
  3. HELDIG! Lykke til Vegge. Dette blir nok veldig bra.

    SvarSlett